Bár egyszer készítettem élesztő nélkülit is chron beteg unokatesómnak. Az sem rossz tészta, vékony, könnyű, ropogós. Majd egyszer leírom.
A kenyérfélékhez visszakanyarodva, általában jön a kérdés, mit tegyek rá, mi kerüljön a szendvicsbe?
Az egyik kedvenc kencém "Macskabajusz" névre hallgat, igen egyszerű elkészíteni. (Nagy Zsuzsa egyik recepteskönyvéből való.)
1 doboz paradicsomsűrítmény (150 gr körüli)
1 kanálnyi apróra vágott vöröshagyma
1 gerezd szétnyomott fokhagyma
1 csipet só
1 tk méz
1 ek citromlé
1 marék apróra vágott mandula (vagy paradió)
Mindezt összekeverjük, kicsit állni hagyjuk, majd kenyérre kenve feketeretek szeletekkel elfogyasztjuk.
A kenyérfélékhez visszakanyarodva, általában jön a kérdés, mit tegyek rá, mi kerüljön a szendvicsbe?
Az egyik kedvenc kencém "Macskabajusz" névre hallgat, igen egyszerű elkészíteni. (Nagy Zsuzsa egyik recepteskönyvéből való.)
1 doboz paradicsomsűrítmény (150 gr körüli)
1 kanálnyi apróra vágott vöröshagyma
1 gerezd szétnyomott fokhagyma
1 csipet só
1 tk méz
1 ek citromlé
1 marék apróra vágott mandula (vagy paradió)
Mindezt összekeverjük, kicsit állni hagyjuk, majd kenyérre kenve feketeretek szeletekkel elfogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése