2012. június 19., kedd

Bérszakácsot keresünk

Magyarországon ez a dolog valahogy nem ismert, de előfordul azért, hogy hasznos bartel üzletek köttetnek néha. :) Ha jól emlékszem, talán Katanyaka is főzött valakinek egy időben. Pont a múltkor mondtam, hogy két emberre főzni akkora pocséklás, mert otthon 10-re majdnem ugyanannyi energia, csak több hozzávaló kell. Most viszont az a lényeg, hogy valaki megkeresett amiatt, hogy szüksége lenne egy olyan személyre, aki egészséges ételeket tud készíteni egészséges alapanyagokból, és vállalja, hogy neki főzne huzamosabb ideig, természetesen ellenszolgáltatásért. Budapesti az illető, nincsenek magas elvárásai, csak ne legyen minden nap gombapörkölt. :)
Bár nagy kihívás, lehet, hogy én is szívesen csinálnám, de Pest, Mátraháza és Nagyút között random  ingázva felelőtlenség lenne bármit is bevállalnom. 
Kérlek benneteket, hogyha valaki indíttatást érez, keressen meg, megadom az illető elérhetőségét, és megbeszélik, hogy valóban mehet-e a dolog.

Köszi Lányok! (Bocs, ha valamelyik férfikolléga is érintettnek érzi magát, szó se róla, hogy kizárnám a lehetőséget. :) )

Ha már így kép nélkül maradt ez a post, mutogatok párat a kertből.

A jázminbokron volt a többiek között egy ágon, az illata ugyanaz, valami különlegesebb fajta lehet.

Ilyenkor nagyon szép tud lenni a trombitavirág, csak ne akarná átvenni az uralmat a kert felett.

A kedvenc virágom. Mátraházán még most virágzik.


Ez nem a kertből való, viszont gyönyörű.

1 megjegyzés:

pinkóci írta...

Nem találok email-címet, de engem érdekelne a dolog. Esetleg rámírsz?