2009. december 8., kedd

Díj ismét

Ve.ga két cukkinipalacsinta (Tömény klorofill, ha ránéz az ember a tetszetős mélyzöld színű lapjaira.) receptje alatt továbbított egy díjat. Nem ígérek semmit, nálunk ilyenkor kezdődik a bolondokháza a munkahelyen - máskor is szokott, de év végén halmozott. Ilyenkor derül ki, hogy még sem annyira üres a kassza. Ekkor kezdünk neki táblázatokat gyártani javaslatokkal, "hasraütött" árakkal, majd jön a rácsodálkozás, ha a centrifugát 1,5 millióért megkapjuk, pedig 2-t számoltunk, a mosógép ára meg kétszerese lett a tervezettnek... Naaaaagy libikóka ez év végén. El is határozom ez idő tájt mindig, hogy az osztály minden tagját "Teknősbéka rend bronz fokozatával" (® by Anyu) tüntetem, azonban ki tavaly is elmaradt. ;)
A karácsonyhoz visszakanyarodva, sok féle dolgot szoktam tervezni, megvalósítani a töredékét. Pedig imádok kézműveskedni, adventi koszorút készíteni, különböző díszeket, kicsit ünnepibbé tenni a környezetemet. Ilyesmire nem marad idő, csak kevéske. Főzésre még csak csak, de újabban ezen a területen is a gyors és egyszerű cimke hódít.
Olykor az ember átértékeli a saját maga és a környezetének fontos dolgokat, és sokszor egy beszélgetés, vagy játék, másnak való segítség, vagy törődés előbbre való, mint a kedvtelések. És ez így van jól.

Nincsenek megjegyzések: