2012. július 16., hétfő

Negyedik blogszületésnap

Ami véletlenül Léttudatos Reni nélkül is eszembe jutott végre. :) Akkoriban jó páran egy időben indultunk, és kicsit más volt a "levegő" a blogok körül, még találkozókat is szerveztünk. Azóta többünknek nagyot fordult az élete, és kicsit kevesebb idő jut a blogra. De azért csak jut. :)
Kell, hogy jusson, mert ez jó dolog. Vagyis merem remélni, hogy az, és van némi haszna is annak, amit csinálunk. Persze néha nagy adag zöldség az egész - sőt! többnyire az! - de nem törődünk vele. Vágjuk, szeleteljük, keverjük, kavarjuk, azután megetetjük veletek. :)

4 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok a blogszülinapod alkalmából! Kívánok további sok sikert és jó blogírást! Ebben a rohanó és változó világban valóban 1-2 év alatt is annyira megváltoztak dolgok és sokszor nem éppen előnyükre! Észrevettem már én is hogy 2 évvel ezelőtt mikor elkezdtem a blogírást egészen más volt a hangulat közvetlenebbek voltunk egymáshoz.Ez van de azért jó itt lenni a blogvilágban!!

trollanyu írta...

Már a negyedik? Nem is tudtam, hogy ilyen régenírsz blogot:) Boldog blogszülinapot és további örömteli blogírást neked:)

Bridge írta...

Köszönöm szépen Éva! Más, de attól függetlenül kedves kis blogvilág... :)

Szia Trollanyu! :) 2008. június 16. volt az első bejegyzés, tényleg régen volt. Köszönöm, és Neked is viszont kívánom.

Renata Kalman írta...

Kívánok még sok szülinapot, és sok tartalmas bejegyzést!
Nálad a receptek életteliek, nemcsak az "életkép" miatt, amibe ágyazva tálalod, hanem más szempontból is.
(na ezt jól megfogalmaztam, de azért biztosan érthető...)