2015. november 23., hétfő

ÉTELKÉSZÍTÉS – BEMUTATÓ ÉS KÓSTOLÓ



ÉTELKÉSZÍTÉS – BEMUTATÓ ÉS KÓSTOLÓ
Évzáró "Meglepetés" Főzőkör a Reform Térben!  
Ünnepi készülődés – a tudatos táplálkozás jegyében
Egészségeset finoman?  Itt a lehetőség, hogy megtanuljuk!
Ételek növényi alapanyagokból – válogatás a legjobb receptekből
CSÜTÖRTÖK ESTÉNKÉNT 18 ÓRAKOR
Helyszín: Bp. VI. Aradi u. 37. (Izabella és Rózsa u. között)

Részletes program:

December 3.: A jó kezdés a kulcs! Mit reggelizzünk?
Üdvözlőital: Gyömbéres, citromos zöldturmix
         Kókuszos aszalt gyümölcsös köleskása datolyaöntettel
Házi granola mandulatejjel, Gyümölcssaláta
Vegán túrógombóc vaníliás kesuöntettel
„Gluténmentes” gofri diós fügekrémmel

December 10.: Szánj időt az ebédre! Mit ebédeljünk?
Üdvözlőital: Grabarits-féle tisztító tea steviával
Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal; „Nyers” zöldborsókrémleves
Diós zabpehelyfasírt bazsalikomos sárgarépás bulgurral
zöld saláta szójaszósszal, pirított napraforgóval
Rakott káposzta növényi tejföllel

     December 17.:Úgy ennék valami édeset!” Mit süssünk?
Üdvözlőital: szegfűszeges fahéjas forralt almalé
Mandulás datolyagolyó (nyers édesség)
Mákos tönkölykalács, Kókuszgolyó,
Gesztenyés tönkölykifli,
Gluténmentes nyers csokitorta (karobbal)

A főzőtanfolyam háziasszonyai: Az Érdliget Életmódközpont munkatársai: Szökrönyös Katalin szakács, Szoboszlai Andrea gyógymasszőr, Havasiné Bánfi Ibolya életmód tanácsadó, intézményvezető

         Maximális befogadóképesség: 50 fő. A részvétel előfoglaláshoz kötött, a jelentkezéseket
         sorrendben tudjuk fogadni. Jelentkezés és előfoglalás: info@erdliget.hu (H. Bánfi Ibolya)
Részvételi díj: 2900 Ft/ alkalom (a helyszínen fizetendő)

Nincsenek megjegyzések: