ÉTELKÉSZÍTÉS – BEMUTATÓ ÉS KÓSTOLÓ
Évzáró
"Meglepetés" Főzőkör a Reform Térben!
Ünnepi készülődés – a tudatos táplálkozás jegyében
Egészségeset finoman? Itt a lehetőség, hogy megtanuljuk!
Egészségeset finoman? Itt a lehetőség, hogy megtanuljuk!
Ételek növényi alapanyagokból – válogatás a legjobb receptekből
CSÜTÖRTÖK ESTÉNKÉNT 18 ÓRAKOR
Helyszín: Bp. VI. Aradi u. 37. (Izabella és Rózsa u. között)
Részletes
program:
December 3.: A jó kezdés a kulcs! Mit reggelizzünk?
Üdvözlőital: Gyömbéres, citromos zöldturmix
Kókuszos aszalt
gyümölcsös köleskása datolyaöntettel
Házi granola mandulatejjel, Gyümölcssaláta
Vegán túrógombóc vaníliás kesuöntettel
„Gluténmentes” gofri diós fügekrémmel
December 10.: Szánj időt az ebédre! Mit ebédeljünk?
Üdvözlőital:
Grabarits-féle tisztító tea steviával
Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal; „Nyers”
zöldborsókrémleves
Diós zabpehelyfasírt bazsalikomos sárgarépás bulgurral
zöld saláta szójaszósszal, pirított napraforgóval
Rakott káposzta növényi tejföllel
December 17.: „Úgy ennék valami édeset!” Mit süssünk?
Üdvözlőital:
szegfűszeges fahéjas forralt almalé
Mandulás
datolyagolyó (nyers édesség)
Mákos tönkölykalács,
Kókuszgolyó,
Gesztenyés
tönkölykifli,
Gluténmentes nyers
csokitorta (karobbal)
A főzőtanfolyam háziasszonyai:
Az Érdliget Életmódközpont munkatársai: Szökrönyös Katalin szakács,
Szoboszlai Andrea gyógymasszőr, Havasiné Bánfi Ibolya életmód tanácsadó,
intézményvezető
Maximális
befogadóképesség: 50 fő. A részvétel előfoglaláshoz kötött, a
jelentkezéseket
Részvételi díj: 2900 Ft/ alkalom (a helyszínen fizetendő)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése