2013. augusztus 29., csütörtök

Az 5. blogszületésnap...

...volt július 16.-án, döbbenek rá pelusozás közben, és azonmód el is felejtem, mihelyst a fiatalember le akar ugrani a pelenkázóról. Előző években is hajlamos voltam elfeledkezni róla, de Léttudatos Reni - akivel egyszerre indultunk - mindig eszembe juttatta.
Sajnos kevesebb idő jut a blogra, de azért igyekszem. Kevesebbet is főzök, sokszor nagyon egyszerűeket, és két napig azt eszem. Helyette inkább a fél éves és 1 napos pici pocakossal múlatjuk az időt, aki vacsorakor addig kunyerált, hogy először kapott a kölesemből. Szopizik, gyümölcsöt olykor kap, de ma, hogy kibújt az első fogacskája, úgy gondolta, jár neki a különleges menü. ;)
Fenekestől felfordult az életem az első bejegyzés óta. A legnagyobb változást persze épp az Ő világrajövetele okozta. Lassan a blog menüjére is hatással lesz, megszaporodnak a "papi" receptek majd, bár elég sok kaja kis módosítással így is baba kompatibilis.
Azért nagyon hálás vagyok, hogy ezt is megértük, remélem, hogy lesz, akinek hasznára is válunk majd...

4 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok blogszülinapod alkalmából!Szerintem azon nem csodálkozhat senki hogy kevesebbet blogolsz hisz fontosabb feladatod is van most. Kívánok jó babázást és azért néha jelentkezzél amikor ráérsz kicsit!

Bridge írta...

Kedves Éva!
Köszönöm szépen. Igyekszem majd.
Brigi

Zita írta...

Szia Brigi!

Persze, hogy jöhetnek a baba kompatibilis receptek. Mi 4,5 hónaposak vagyunk; 6 hónaposan kezdjük a szilárd ételeket (egyelőre majd a szezonális zöldségekkel, gyümölcsökkel).

Jó hallani, hogy jól vagytok és sokat mókáztok. Mi is ezt tesszük Ádival! :) Csudajó anyának lenni, igaz? :)

Bridge írta...

Szia Zita!
Szerencsére a mi étkezésünk egészen közel van ahhoz, ami nekik is adható.
Majd szépen lassan felkerülnek a blogra.
Tényleg nagyon jó dolog, hogy ez a csöpp lény létezik, és hogy tud/tudod szeretni...