2016. április 4., hétfő

2 tábor ajánló

http://www.erdliget.hu/tabor.htm

Bózsván pedig a "Boldog Élet" túra- és életmódtábor lesz 2016. július 17–24. között. A honlapon a következő ajánló szerepel. Részleteket itt találhattok.
"Az egészség ízletes, vidám, dinamikus, kalandos és közösségi élmény. Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnék mindezt kipróbálni és megélni 7 napon át. A fiatalabbak mindennap a biciklis frakcióban járhatják be a környék vadregényes tájait. Mások kisebb vagy nagyobb túrákon (két egész napos és 2 félnapos) hívhatják segítségül a két legismertebb gyógyító orvost: a jobb és a bal lábat. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik tanácsadást, szakmai ismereteket szeretnének hallani.
A pihenőnapokon felkészült szakemberek fognak megszólalni. Este és reggel lélekápolásra is lehetőség lesz, amikor a Biblia egészségőrző tanácsaiból meríthetünk, külön a felnőttek és a gyerekek."

Ugyanitt azok is találhatnak maguknak programot, akik csak kellemesen töltenék el az időt, vagy a gyermekeiknek keresnek megbízható, keresztény szemléletű tábort. Itt pl. írtam a Fürkész táborról néhány éve. Van ezen kívül kerékpáros, fiataloknak szóló, családos, és zenei tematikájú tábor is.
A különböző turnusok részleteit a következő honlapon találjátok.  
Ez az a hely, ahonnan az ember természetközeli élményektől feltöltve ballag haza, és alig várja a következő nyarat...

Nincsenek megjegyzések: