Újabb meglepetés, hogy díjjal összefüggésben Zsuzska gondolt rám, és a legjobb, hogy kérdezett is. Köszönöm szépen.
Díjazottként meg kell válaszolni 4 kérdést és továbbadni 11 bloggernek, újabb 4 kérdéssel. Hogy miért pont 11-nek, az érdekes...
1. Melyik az étel, amit a legszívesebben készítetek el és miért?
Nem tudok egyet kiemelni. Azokat az ételeket készítem szívesen, aminek örülni fognak, amit valaki kért, esetleg említette, hogy régen evett, vagy magának nem csinálná meg... Illetve az olyanokat is, amelyek megreformálva egészségesen finomak.
Nem tudok egyet kiemelni. Azokat az ételeket készítem szívesen, aminek örülni fognak, amit valaki kért, esetleg említette, hogy régen evett, vagy magának nem csinálná meg... Illetve az olyanokat is, amelyek megreformálva egészségesen finomak.
2. Mi az, amit a legkevésbé szívesen csináltok főzés/sütés közben?
Mosogatás. :) De lassan csak megtanulom, hogy jobb gyorsan közben egyenként, mint a végén nekiállni a hegynek. Pedig egyébként semmi gondom a mosogatással, csak neki kell fogni.
Mosogatás. :) De lassan csak megtanulom, hogy jobb gyorsan közben egyenként, mint a végén nekiállni a hegynek. Pedig egyébként semmi gondom a mosogatással, csak neki kell fogni.
3. Melyik szín dominál a konyhátokban?
Tőlem függetlenül a barna. Ami egyébként a kedvenc színeim közé tartozik.
Tőlem függetlenül a barna. Ami egyébként a kedvenc színeim közé tartozik.
4. Mi az, ami biztosan mindig van a hűtőszekrényetekben (vagy a kamrában)?
Valami zöldségféle, gyümölcs biztosan. Újabban egy üveg olivabogyó és csicsókasűrítmény is. Meg a férjem filmjei, minimum 100 doboz. (Ideje lenne elzavarnom fotózni valamelyik filmes géppel. Erre karácsonyi sütit eszik, amire azt mondta, hogy meg ne írjam! Így tíz felé persze még mindig jobb választás, mint a fagyi, ami alternatívaként szerepelt...) A mélyhűtőben egy darab gabonakolbász, szójavirsli, petrezselyemzöld, kapor...
És ki legyen a 11? No, ez nehéz, se nem reprezentatív, se nem teljes...
4 kérdés:
1. Melyik az az alapanyag, amiből már a legtöbbet cipelted haza?
2. Mit szeretsz a konyhádban, és min változtatnál szívesen?
3. Melyik az az egyszerűen elkészíthető étel, ami jellemző a konyhádra, és miért?
4. Hol, illetve mit készítenél a szabadban legszívesebben, és kivel/kikkel fogyasztanád el?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése