tag:blogger.com,1999:blog-1620341467997607646.post8109899531060674215..comments2023-08-20T12:39:11.315+02:00Comments on BioBrigi, avagy megint mi a csudát eszel?: VaníliáscsigaBridgehttp://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1620341467997607646.post-35615519696288784102010-11-10T08:28:47.862+01:002010-11-10T08:28:47.862+01:00Jó olvasni, hogy valami haszna is van a bejegyzésn...Jó olvasni, hogy valami haszna is van a bejegyzésnek. :)<br />A puding mennyisége igények szerint változhat, de szerintem ennyi elég bele, már csak azért is, mert így átsül.<br />Az édesítést tudod úgyis, hogy elég kevés, úgyis fogod tudni saját ízlés szerint.Bridgehttps://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1620341467997607646.post-44231246958178322942010-11-10T06:26:15.838+01:002010-11-10T06:26:15.838+01:00Én Veled mindig jól járok! :D Kb. 5 perce pakoltam...Én Veled mindig jól járok! :D Kb. 5 perce pakoltam be a kalácshoz valókat a gépbe, hogy este legyen mit falatozni a családnak, így hát pont Rád gondoltam alapból is, mikor idekattintottam az új bejegyzésre. <br /><br />S lám - lám, vaníliás csigát sütöttél, amit ezer éve tervezek, de nem volt időm rá, de így már könnyebb lesz, hogy nem nekem kell majd kiksíérletezni az arányokat!<br />Ismét ezer hála a receptért :DKatahttps://www.blogger.com/profile/17690247033831843539noreply@blogger.com